top of page
שישי, שבת וראשון: סגור
חוה"מ סוכות
שני עד חמישי:
20:00 - 12:00
המייסדים 37, "חצר רביב"
מדרחוב המושבה
זכרון יעקב


שיטת העישון של רונן
אני מבשל רק מה שאני אוהב לאכול תורת צליית הבשר משתלבת בלונה פארק של מעשנות וגרילים הבשר קודם כל עולה על הגריל המיוחד והמשך העישון קורה במעשנות עם ניחוח עצי הלימון, תפוח ושיזף שנמצאים בגינה שלנו, הבשר שנכנס למעשנה – פסטרמי בריסקט בטיפול מיוחד, שורטריבס, שפונדרה, צ'וריסו, קבבים וכמובן עופות.
כל הנתחים נחים להם במרינדות שונות. הנתחים ניצלים בחום נמוך למשך שעות ארוכות עד אשר הם עשויים והבשר נופל מן העצם, אין סוף לניחוחות והטעמים. אפשר לקנות את הבשר הביתה במשקל.




bottom of page