Nachman_smokehouse-orange.png

שיטת העישון של רונן

אני מבשל רק מה שאני אוהב לאכול תורת צליית הבשר משתלבת בלונה פארק של מעשנות וגרילים הבשר קודם כל עולה על הגריל המיוחד והמשך העישון קורה במעשנות עם ניחוח עצי הלימון, תפוח ושיזף שנמצאים בגינה שלנו, הבשר שנכנס למעשנה – פסטרמי בריסקט בטיפול מיוחד, שורטריבס, שפונדרה, צ'וריסו, קבבים וכמובן עופות.

 

כל הנתחים נחים להם במרינדות שונות. הנתחים ניצלים בחום נמוך למשך שעות ארוכות עד אשר הם עשויים והבשר נופל מן העצם, אין סוף לניחוחות והטעמים. אפשר לקנות את הבשר הביתה במשקל.