פסטרמי בריסקט

knifes-orange.png

 מלך המעשנה

הפסטרמי הוא מאכל המזוהה בעיקר עם יהדות אמריקה. מדובר בנתח חזה בקר (בריסקט) שעובר תהליך כבישה בן שבוע עד שבועיים. הפסטרמי ציבעו ורדרד, עסיסי עם מידה מדויקת של שומן מלמעלה ושזירות של שיוש בתוך הנתח. בקלאסיקה מומלץ להגיש עם סלט כרוב מלפפון חמוץ וקערית חרדל חריף. 
התוצאה - בשר נהדר ועדין טעם, מוגש כשהוא פרוס דק כמו בדלי'ס באמריקה.

 

הוויכוח סביב השאלה למי יש את הפסטרמי הכי טוב הוא בין המכורים של Katz's Deli בשדרה השנייה בניו-יורק שיטענו שזה המקום ויש את השבויים של הוט פסטרמי ב- Carnegie Deli. הוויכוח לעולם לא יגיע להכרעה, וטוב שכך.
אנחנו אוהבים את שניהם! אבל יותר מהכול את הפסטרמי של נחמן!